جستجو

رنو L90

مشاهده به عنوانن جدول فهرست
مرتب سازی بر اساس
تصویر  کیت تسمه دینام مدل بالا ال90 اوریجینال

کیت تسمه دینام مدل بالا ال90 اوریجینال

کیت تسمه دینام مدل بالا ال90 اوریجینال شامل تسمه دینام اوریجینال 1822، یک عدد بلبرینگ هرزگرد و یک عدد تسمه سفت کن می باشد. کلیه اجزا اصلی و ساخت فرانسه می باشد. (کد فنی 117206746R)
تماس برای قیمت
تصویر  گردگیر پلوس ال90

گردگیر پلوس ال90

تماس برای قیمت
تصویر  گردگیر کمک ال90

گردگیر کمک ال90

تماس برای قیمت
تصویر  لوازم موجگیر ال90-رنو-اورجینال-قطعه

لوازم موجگیر ال90-رنو-اورجینال-قطعه

تماس برای قیمت
تصویر  مجموعه پوسته کلاچ ال90

مجموعه پوسته کلاچ ال90

تماس برای قیمت
تصویر  مهره آب ال90

مهره آب ال90

تماس برای قیمت
تصویر  میل توپی ال90

میل توپی ال90

تماس برای قیمت
تصویر  میل سوپاپ دود ال90

میل سوپاپ دود ال90

تماس برای قیمت
تصویر  میل موجگیر بلند ال90

میل موجگیر بلند ال90

تماس برای قیمت
تصویر  نازل روغنپاش ساندرو

نازل روغنپاش ساندرو

تماس برای قیمت
تصویر  واشر درپوش انتهایی گیربکس
تصویر  روغن گیربکس دنده ای 1 لیتری 75W الف اصلی

روغن گیربکس دنده ای 1 لیتری 75W الف اصلی

600٬000 تومان

تاریخچه

داچیا لوگان خانواده‌ای از خودروهایی است که به‌طور مشترک توسط شرکت فرانسوی رنو و زیرمجموعه رومانیایی آن داچیا از اواسط سال ۲۰۰۴ تولید و به بازار عرضه شده و جانشین داچیا ۱۳۱۰ و داچیا سولنزا شده‌است. این خودرو به شکل‌های سدان، استیشن واگن و وانت تولید شده‌است. لوگان تاکنون در کارخانه خودروسازی داچیا در میوه، رومانی و در کارخانه‌های رنو (یا شرکای آن) در مراکش، برزیل، آرژانتین، ایران، ترکیه، روسیه، وکلمبیا، و هند تولید شده‌است. مدل وانت آن در کارخانه نیسان در آفریقای جنوبی نیز تولید شده‌است.

این خودرو همچنین با نام‌های رنو لوگان، نیسان آپریو، ماهیندرا وریتو، رنو تندر ۹۰، رنو ال 90، لادا لارگوس (MCV)، نیسان NP200 (وانت)، رنو سیمبل و رنو تالیانت نیز به بازار عرضه شده‌است.

تندر 90 در ایران

در سال ۱۳۸۶، لوگان با نام تجاری رنو تندر ۹۰ (که رنو ال۹۰ نیز نامیده می‌شود)، توسط رنو پارس به بازار ایران عرضه شد. ال۹۰ در ایران در شرکت‌های ایران خودرو و پارس خودرو در سه تیپ E0 ،E1 و E2 و پنج رنگ نقره‌ای، سفید، مشکی، زرشکی و دلفینی تولید می‌شد. در ماه اول تولید بیش از ۱۰۰ هزار دستگاه تندر ۹۰ سفارش داده شده بود.[۵۵] رنو پارس یک سرمایه‌گذاری مشترک است که ۵۱ درصد آن متعلق به رنو فرانسه است و ۴۹ درصد دیگر آن به‌طور مشترک در اختیار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، ایران خودرو و سایپا است.

در سال ۱۳۸۷ شرکت‌های ایران خودرو و پارس خودرو شروع به تولید مدل دوگانه‌سوز تندر ۹۰ کردند که می‌توانست با بنزین و سی‌ان‌جی کار کند. تولید مدل‌های دوگانه‌سوز در سال ۱۳۹۱ متوقف شد.

در سال ۱۳۹۲ شرکت ایران خودرو شروع به تولید تندر ۹۰ با گیربکس اتوماتیک کرد و آن را مطابق با استانداردهای یورو ۴ قرار داد و تا سال ۱۳۹۶ تولید شد.

شرکت پارس خودرو اقدام به تولید مدلی ویرایش یافته از این خودرو تحت عنوان «پارس تندر» از سال ۱۳۹۱ نموده‌است. عمده‌ترین تغییر در این طراحی، تغییر نمای عقب خودرو و بهبود وزن آن بوده‌است. تولید این مدل در سال ۱۳۹۸ متوقف شد. 

شرکت ایران خودرو هم در سال ۱۳۹۶ از نمونه‌ای فیس‌لیفت شده از این خودرو تحت نام «تندر پلاس» پرده برداشت که در واقع مدل فیس لیفت ۲۰۰۸ رنو لوگان است. این فیس‌لیفت در واقع تغییراتی بر روی در صندوق، جلو پنجره، چراغ‌های جلو و عقب، سپرهای جلو و عقب، آینه بغل‌ها و در نهایت تریم داخلی آن که با رنو ساندرو مشترک است، بود. در سال ۱۳۹۹ تولید این مدل متوقف شد. در سال ۱۳۹۳ مدل وانت تندر ۹۰ نیز توسط ایران خودرو عرضه شده‌است و در سال ۱۳۹۷ تولید آن متوقف شد.

در سال ۱۳۹۶ رنو بر روی تندر ۹۰ ایرانی گیربکس JHQ را به‌جای مدل قدیمی‌تر JH3 قرار داد تا خودرو قابل اعتمادتر بشود.

مشخصات فنی

موتور4 سیلندر 16 سوپاپه
حجم موتور1598 سی سی
تنفس موتورتنفس طبیعی
انتقال نیرودیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت105 اسب بخار در 5750 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور140 نیوتن متر در 3750 دور در دقیقه
جعبه دنده5 دنده دستی
شتاب 0 تا 10010.2 ثانیه
حداکثر سرعت183 کیلومتر در ساعت
وزن
1100 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر)
4247 طول - 1735 عرض - 1525 ارتفاع
فاصله بین دو محور
2629 میلیمتر
فیلتر Close